Precomanda

Înainte de a plasa o Precomandă, vă rugăm citiți cu atenție Condițiile Generale!


Ce este o precomandă?

Precomenzile ce se pot efectua pe site-ul www.minivagsm.ro sunt de două tipuri:

- Precomandă un produs ce se află în magazinul online;

- Precomandă un produs ce NU se află listat în magazin.


Cum precomand un produs ce deja listat în magazinul online?

Pentru a precomanda un produs deja listat în magazinul online www.minivagsm.ro, trebuie să desfaceți tableta / telefonul și să completați datele cerute pe pagina respectivului produs.

În majoritatea cazurilor nu avem nevoie de mai multe detalii decât cele pe care le cerem pe pagina produsului, dar pot exista inexactități și / sau detalii amănunțite necesare Comerciantului pentru a identifica în mod corect piesa de care aveți nevoie.


Cum precomand un produs ce NU este listat în magazinul online?

Pentru a precomanda un produs ce nu se regăsește în magazinul online www.minivagsm.ro, trebuie să desfaceți tableta / telefonul și să ne contactați prin e-mail la adresa precomanda@minivagsm.ro pentru a identifica produsul ce vă este necesar, prin câteva metode simple și rapide.


În majoritatea cazurilor, avem nevoie de poze cu respectiva piesă, deci, vă rugăm să vă asigurați că aveți la îndemână un aparat foto în momentul în care ne contactați.


Precomenzile nu reprezintă o promisiune de vâzare a Comerciantului către Client, reprezintă doar o încercare a acestuia de a vă identifica și furniza produsul într-un timp util și păstrând cel mai mic preț din România!


Vă mulțumim!

Acest produs nu se află în stoc momentan!
Introduceţi datele dumneavoastră mai jos şi un operator vă va contacta imediat ce produsul redevine disponibil.
Vă mulţumim!