Garantie

Citiți cu atenție termenii și condițiile garanției, prezente în pagina ”Condiții Generale”, înainte de a plasa o comandă în magazinul nostru!


 Cât timp am garanție la produsele achiziționate?

Termenul garanției este afișat pe pagina de prezentare a fiecărui produs, în partea dreaptă.

În mod normal, termenul de garanție al produselor achiziționate de pe www.minivagsm.ro, denumit în continuare "Comerciant", este de 6 luni de zile, dacă pe pagina produsului nu este specificat un alt termen.


Perioada exactă a garanției oferite este înscrisă în Certificatul de Garanție primit în momentul achiziționării oricărui produs din magazinul nostru.

Comerciantul își rezervă dreptul de a modifica termenul de garanție afișat în pagina oricărui produs oferit spre vanzare fără a notifica în prealabil clienții sau vizitatorii, dar NU va modifica și perioada garanțiilor emise anterior!


 Care sunt produsele ce beneficiază de garanție?

Toate produsele electronice comercializate pe www.minivagsm.ro beneficiază de garanție!

NU se oferă garanție în cazul produselor considerate ”consumabile”, cum ar fi: husă fără tastatură, din silicon sau alte materiale, folie de protecție, etc.


 Ce înseamnă "Garanția extinsă"?

Unele produse pot afișa în pagina acestora opțiunea "Garanția extinsă", contra-cost și pe o perioadă determinată, comunicată înca de la inceput clientului.

De asemenea, clientul poate beneficia de o garanție extinsă de 3 luni de zile, contra unui cost suplimentar de 20% din valoarea produsului/produselor achiziționate!

În cazul în care clientul optează pentru a beneficia de garanția extinsă, aceasta va face referire doar la produsul / produsele achiziționat(e).


 Care sunt condițiile în care garanția se anulează?

Termenii și conditiile garanției sunt menționate pe fiecare certificat de garanție!

Garanția se anulează permanent și fără a atrage ulterior Comerciantul către oricare răspundere-vină sub următoarele condiții:

- Clientul nu are în posesie factura fiscală și certificatul de garanție emise și predate clientului în momentul livrării comezii (produsului / produselor aferente acesteia) și nu poate face dovada achiziționării produsului / produselor de la Comerciant;

- Produsul / produsele prezintă defecte de ordin mecanic, cauzate în mod direct din vina clientului;

- Produsul / produsele prezintă defecte vizuale sau ce afectează sub orice formă repunerea produsului / produselor funcțional(e) în vânzare către un posibil viitor client, cauzate în mod direct de către clientul actual (clientul ce are în posesie produsul / produsele);

- Clientul sau firma selectată de către client pentru efectuarea unui posibil montaj, au adus oricare defect, mecanic sau vizual, produsului / produselor achiziționate, în urma manipulării defectuoase;

- Clientul, conform Termenilor și Condițiilor, în termen de 6 ore de la primirea comenzii, nu a verificat ÎN AMĂNUNT produsul / produsele primite și nu poate face dovada verificării prealabile și a defectării pe parcurs (în timp) a produsului;

ATENȚIE: Data și ora livrării produselor este consemnată de către serviciul de curierat pentru fiecare comandă și se poate verifica folosind numărul unic de identificare AWB al fiecărui colet!


Montajul produselor achiziționate din cadrul magazinului nostru se va efectua EXCLUSIV într-un SERVICE AUTORIZAT, care, conform legilor din România, va emite un BON FISCAL și, eventual, o fișă de service, în urma primirii-predării produsului!

GARANȚIA produselor comercializate devine nulă, în cazul montajelor neautorizate, plecându-se de la premisa că experiența tehnicienilor neautorizați nu se poate verifica, aducând astfel prejudicii de ordin mecanic sau vizual produselor.

Anularea certificatelor de garanție este cu titlu final și irevocabil, făcând imposibilă returnarea oricăror produse la schimb, a cuantumului achitat pentru produsele achiziționate sau demararea oricăror forme de despăgubire a clientului, fiind considerată vina exclusivă a acestuia!


Prezentul înscris reprezintă termenii și condițiile acordării garanției de către S.C. Miniva Media S.R.L., reprezentat direct și posesor al www.minivagsm.ro.

Vă rugăm citiți cu atenție secțiunea "Condiții Generale", precum și certificatul de garanție primit în momentul achiziționării produsului / produselor!


Certificatul de garanție, în forma primită, nu poate fi modificat ulterior de către oricare dintre părțile contractuale, acesta rămânând valabil și respectând termenii prezentați până la încetarea sa!


Vă mulțumim!Acest produs nu se află în stoc momentan!
Introduceţi datele dumneavoastră mai jos şi un operator vă va contacta imediat ce produsul redevine disponibil.
Vă mulţumim!