Returnări

Pentru a returna un produs, citiți cu atenție termenii și condițiile și completați integral formularul de mai jos!

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea acestui formular de returnare.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

Returnarea produselor achiziționate de pe www.minivagsm.ro (reprezentat juridic prin S.C. Miniva Media S.R.L.) se poate face doar în cazul în care acestea respectă următoarele condiții:
- Produsul / Produsele se prezintă în stare intactă (reflectă starea de nou) din punct de vedere fizic și vizual, cât și din punct de vedere funcțional, așa cum au fost recepționate de către Client;
- Clientul poate face dovada achiziționării produsului / produselor de la Comerciant;
- Clientul returnează integral toate documentele ce au însoțit comanda acestuia în momentul recepționării;
- Clientul a respectat întocmai condițiile acordării Garanției, prevăzute la punctul 10, inclusiv subpunctele acestuia.

Clientul poate să returneze, în termen de 15 zile, fără a justifica returnarea produselor în mod obligatoriu, primind parțial sau integral valoarea achitată în momentul recepționării acestora, doar respectând în totalitate termenii și condițiile impuse în momentul achiziționării produselor de pe www.minivagsm.ro

Returnarea produsului / produselor NU VA PUTEA FI FĂCUTĂ dacă, în momentul intrării în posesia comenzii, clientul nu a VERIFICAT ÎN AMĂNUNT produsul / produsele și oricare reclamație ulterioară, de orice natură, NU VA FI LUATĂ ÎN CONSIDERARE, contractul dintre cele două părți devenind astfel NUL și neimplicând în continuare, sub orice formă, pe oricare dintre părțile prezentului contract.

Comerciantul își rezervă dreptul de a refuza eventualele cereri de colaborare viitoare cu Clienții ce au încercat / reușit, sub orice formă, prin returnarea unei comenzi, așa cum este definită, să îi aducă fraudulos prejudicii de orice tip.


Informaţii despre comandă


Informaţii despre produs și motivul de returnare

Am citit și sunt de acord cu Conditii Generale
Acest produs nu se află în stoc momentan!
Introduceţi datele dumneavoastră mai jos şi un operator vă va contacta imediat ce produsul redevine disponibil.
Vă mulţumim!